Igår var jag på en liten foto runda tänkte jag skulle fota kungsfiskaren och strömstaren men tyvärr så jag den inte någon stans på dom ställen jag själv känner till men men jag satt och väntade i flera timmar på samma ställen plötslig kommer en mink och lägger sig fram för mig på en trädstam som ligger i vattnet, den så mig jo inte då jag har kamo kläder på mig så jag inte skulle synas, när den sen drog kom då forsärlan flygande fick en dålig bild på den då den satt för långt över på andra sidan av ån.

Minken ligger och rullar sig på trädstammen
Forsärlan kom och kvittrade en liten trutilut för mig

2 thoughts on “Foto runda 2023-03-21

  1. Vilket fint möte med minken! Använder du gömsle när du är ute? Jag funderar på att köpa kamouflagekläder. Känns lite bättre än min rosa toppluva 🙂 🙂

    1. Hej susanne jag har kamoufagekläder på så man knap ser mig. Gömsle har jag men användare det sällan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *