Nu lägger jag lite bilder upp, hur jag ser ut när jag har på mina kamouflerat kläder så jag knapp synes ute i naturen ser ni mig? ja på en del foto synd jag på andra syns jag inte.

Här synd jag bra med allt på.

3 thoughts on “Kamouflerat

  1. SÅÅÅ himla coolt! Här snackar vi kamouflage 🙂
    Gary och jag är också ute efter att köpa både kläder och gömsle. Har du tips på var man kan hitta något bra? Vi har börjat kolla runt lite och hittade en del på Cyberphoto. Vi har satt ut en åtelkamera här hemma bakom vårt hus och sett en del djur (grävling, räv, älg, hjort, vildsvin) som vi gärna vill fota framöver. Superspännande!

    1. Jag har köpt från olika ställen hylte Jakt & Lantman dom har bra kamo Engelsson har också lite o så klart cyberphoto sen som du skriver googla på billigast sen kan Dollarestore också ha litesom typ lövhanskar löv kepsar billigt

    2. Glömde kommentera så cool med alla dom djurna bak husknuten kan förstå ni vill satsa på det om man inte vill offra på dyr gömsle kan ett kamonät vara dra som man kan sitta bak och sen bara ha kamokläder på

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *