Då va det dax att fira midsommar igen med bästa gänget vi har alltid kul när vi träffas inga hämningar vi är precis som vi är vi har kul vi kan skratta och busa med varandra vi rökbastar badar i sjön sitter på bryggan och tar en björnöl och pratar i flera timmar, vi har bara så mycket att prata om och dela med varandra 6 dagar tillsammans vi är som en familj.

Dag 1. vi anländar en dag innan vi ska ut och fota björn vi instalera oss och äter en god middag.

Dag 2. börjar dagen men en stadig frukost, efter frukosten går jag och Chris och 2 andra till ryska gränsen ja vi får jo inte gå över gränsen då kommer ryssarna och hämtar oss och ingen av vill prova att går för långt fram hitt och inte längre.

När klockan blir 16 äter vi middag och kl 17 går vi så ut till gömslerna nu kommer spänningen att sitta och spana. Jag sitter i gömsle nr 21 denna natten

’natt 1

Natt 2 inat ska jag sitta i gömsle nr 1

Natt 3 nu sitter jag i gömsle nr 25.

Natt 4 tar gömsle nr 1 igen

Denna bilden är tagit framför gömslet 1

Dag 5 tar igen gömsle nr 25

leker med ljuset i väntan på björnen se bilderna under resor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *