Kompisen Lyneth anordnade en foto dag och vi skulle träffas i Lund kl 11 för att fota lite Blommor i parken jag hade fått en liten Makro objektiv som jag fick för mig att sätta utan på min vanliga 24-70.2,8 L. Vilken effekt det blev

Blev ganska roliga blommbilder
Massor av blommor

Jag tog bussen till Lund och sen tåget till Malmö skönt att slippa och köra och slippa passat tider på parkeringar tiderna.

När vi alla hade samlats så vandrade vi genom Lund ut till botaniska trägården men på vägen ditt så var där en himla liv en massa ungdomar festade och var utkläda, når ja varför inte bara gå in i mängden och fota dom som ville bli fotad.

Lite selfie bilder blev där massor av
Jag och Mohammad

När vi var färdiga med att fota Blommor tog vi tåget in till Malmö där fotade vi lite hit och dit, kl 18:00 tog vi bussen ut till Øresundsbroen där möte vi upp en till vi fotade bron före och i solnedgången, så klart blev det inte den bästa nergång men det var vackert ändå, vi vandrade sammanlagt 15 km

Fotade det lilla fyren vid hamnen
Vandra rundor och hittade fina foto bilder
Det var allt för denna gången
Tack för din tid

1 thoughts on “Malmö & Lund 2019 09-14

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *