Tidlig upp och sen iväg vi ska åka till Agra, vi gör lite stop på vägen och fotar lite hit och ditt, vi gör också ett stop vid ett tvätteri vid floden vilket jobb att stå där och stampa och skrubba kläder i floden, när vi väl kommer fram så besöker vi Mehtab Bagh en trädgårdskomplex vid Yamuna floden, här ifrån har vi en magisk utsikt till Taj Mahal, många fotografer finns här som fotar olika bröllops med Taj Mahal som bakgrund mycket vackert vi hinner fota i olika vinklar och strax innan solen dalar ner så måste vi vara ute av trädgården innan mörkret faller på.

En hund hjälper också till att tvätta ?


se hälls där kaustiksoda på kläderna och tur då man stampar med gummistövlar.Sen när man har tvättat klart, tvättar man sig i floden där man häller ut kaustiksodan ??
Där är många bilder på Taj Mahal men i olika vinklar och olika kompositioner om du orkar se alla så njut.Tack för du tittade ända till slutet.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *