Dax för en Bornholm tur igen denna gången gick turen först till Hammershus vi spenderade några timmar uppe på ruinen, inte för det är ett nytt ställe har jo varit där ganska många gånger, och inte är det så konstigt för jag kommer ursprung från Bornholm.Det är kul att kunna visa och berätta om min barndom från Bornholm har jo ganska många minnen som är roligt att få visa både till sin egna Barn och vänner som vill ditt och uppleva lite som jag minns det.Vi tog också en tur till Hasle (där är jag född) vi köpte lite rökat fisk från rökeriet.körde ner till hamnen och åt vid hamnkanten.Berättade lite historier om hur det var att leva där från min barndoms minnen.

Var också en sväng i sandvik/allinge.Sen eftermiddag körde vi till min kusin Tanja o Kristian åt en fin middag innan det åter var dax igen att åka hem till Sverige.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *