Tokiga jag fick tips om ett ställe i sverige att fota björna wow tänkte jag det måste jag jo bara prova så kvickt det bara gick så hade jag bokad 2 nätter det tog mig bara 9 1/2 timme att köra hitt.

Blev super bra bemött där uppe alla var så goa, den första natten fick jag spana samman med Pia.Nu är Pia o Jag på väg

Så ser gömslet ut

Så här ser det ut invändigt.

Sovplatsen

Nu spanar vi.?

Min första natt blev super bra där kom redan 2 björna kl 18:30 dom var där länge riktig häftigt var det, sen när mörket fallt på så kom en stor björn och gick rund oss mycket häftigt, kl 04:30 vandrade där fortfarande björn rund gömslet.

?

Natt 2.

Denna natten sitter jag med Kirsten

Nu är vi på G

Nu stiger spänningen, vad ska vi få se i natt det varade inte många timmar förrän björnen kom och den var där många timma räven kommer också och gästar oss så coolt, när mörket faller på har vi 2 stora björna en på varje sida nu blev det riktig spännande den en jagade bort den andra så lite action blev det. Sammanlagd hade vi 4 björna denna natt.

Räven spanar

Denna björnen tycker om fågelmat så här lå den och åt allt den så.

Så ser det ut utan björn

Nu är björnen här.

Någon som är sugen att prova detta kontakta då Sara all info finns på länken.

http://www.wildnordic.se

2 thoughts on “Wild Nordic 2018-08-28

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *