Ligger och tänker på alle dom fina resor jag har gjort de sista 2 åren har träffad fantastiska roliga och fina vänner , bland annat på mina Björn resorna till Finnland helt otroligt tänker ibland att nu kan inget toppa resan men jo på varje resa kommer där nya fina vänner, så mycket skratt och glädje vi har haft under dessa intensiva foto dagarna var vi lever livet fullt ut bland Björnarna, och gissa om jag ska ditt flera gånger? ?

Detta är gänget jag träffade på min allra första resa sep 2016 reseledare Elisabet Landberger.

Min andra resa träffade jag detta glada gänget juni/juli 2017 reseledare Magnus Fredriksson

3 resan blev ingen grubb bild med selfie bilder på dom som var mest pratglada september 2017 reseledare Magnus Fredriksson.

Birgitta jag Magnus Britt-MarieJag Birgitta Kennet BjörnJag Birgitta Britt-Marie PerJag Birgitta Peter

Min fjärde resan blev ingen grubb bild heller med selfie bilder på dom som var mycket social och pratglada juni 2018 reseledare Magnus Fredriksson. Jag Susanne Therese

Jag Birgitta Marie

har glömt namnen på en del med här står vi och är klara till att gå ut till gömslena.

Tack för mig och tack för du ville läsa om min sommar minne.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *