Den 8-18 feb 2018 åkte jag till Kenya det var en helt fantastisk resa vi började resan med att åka till Nerobie var vi skulle besöka elefant center och giraff center vi var också en sväng på Karin Blixten farmen den 10 feb blev vi hämtad på hotellet var vi sen körde i jeepar till var första safari resa, vi besökte en privat park var vi fick vandra ut och stå och fota giraffer zebra och apor så underbart att stå här och se våra första Afrika djur. flyget vi åker med från kbh Jag och Birgitta åkte samma plan från KBH skål Nu är det dax att checka in.Nu jäklar ska vi ha ett glas rött efter en lång resa.Skål nu ska vi njuta livetJeepen som vi åkte hela safarin medHär är halva gänget på Safarier inte lett att fota bilen skakerElefant centret Giraff centret Och till sist ett besök på Karin Blixten farmen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *