Nu har julen varit och lite samman fattning på juldagarna. Den 22dec kom Patric o Angelica hem de stannade till julaftons morgon på fredagen den 22 kom Dina o familjen hem också vi åt god mat o spelade julklapp spelet.

Lördagen så åt vi alla frukost samman efter det tog Patric & Angelica & jag en runda på Alers stenar det var mycket blåsigt men så skönt med en runda, vi avslutade rundan på Olas Viktors kafé.

Julaftons morgon Patric o Angelica åker hem kl 09:30 dom ska firar jul hos hennes familje.

Kl 15:00 kommer Dina & Stefan Emilia, Casper, Nellie vi äter gott tittar på kalle Anka o dansar rund julgranen packar gåvor upp äter sen julgodis. Japp det var så denna jul. Jag Patric & Angelica vid Alers Stenar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *