Tog en sväng till Jägersborg dyrehave i danmark vilken upplevelse.

Det blev en jätte fin morgon solen kom fram och det var minusgrader så där låg en fin dimma på morgonen så härligt, tyvärr fick jag inte så många timmar där inne som jag hade hoppas på, så det blir att åka ditt igen snarast.

När jag stor och fotade en dovhjort fick jag ett chock plötslige var där någon som sköt en dovhjort bara några meter från mig, jag jag tyckte det var obehagligt, men så skulle det så bara vara där i parken,

Det tog inte så lång tid att hitta kronhjortarna som jag så gärna vill fota i morgon dimman, men tyvärr fick jag dom inte i dimman men fick andra fina bilder på dom.

Dovhjortarna står här i morgon solen och smaskar i sig sin frukost.

Flera bilder kan ses under Travel.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *