Gömsle nr 21 och första natten vi sitter i Björngömsle vi går ut som vanligt kl 17 nu är det jo ljust hela natten så man behöver inte sova i gömslet man kan fota hela natten vi väntade och väntade björnen hade då inte bråttom dom tyckte nog vi skulle ha en lång väntande men iallafall så kom björnen kl 00:20 lullande runt sjön tog ett par varv och käkade en del mat på sin väg sen försvann den och en räv kom och utforskade området för en gång skull var jag tröt och kröp i kojan just då kom ytterligare en björn ja jag sov jo så blev inget fotande för mig men jag jag jo vatit här 9 gånger så för min del spelar det inte så stor roll om jag missa en björn det kan vara ret gott att lyda kroppen och ta det lugnt. Klockan 7 gick vi från gömslerna när vi väll kom tillbaka åt vi en stadig frukost där efter gick vi ner till bryggan och tog en björnöl.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *