Vad gör man på en ledig dag jo man åker ut i naturen med sitt kamera och hoppas på att få fota något roligt, det är inte alltid som man få något på fota men ibland ser man mera än man kan fota, jag har bestämt mig att inte fota på distans för det blir inte till något ändå i alla fall inte för mig att fota fåglar är jag inte så haj på ibland när dom sitter stilla lyckas jag men det är inte ofta, men jag ska inte klaga för mycket snart skal jag på en resa och fota fåglar då hoppas jag att jag får lära mig hur jag ska fota på bästa sättet vi får väl se om jag lyckes…..
Gick också en runda på mitt favorit ställe satt bara och njut naturen när jag skulle resa mig och åka hem så plötsligt flyger kungsfiskaren förbi mig attan också fick ingen bild men nu vet jag jo att den finns i det område.

3 thoughts on “En ledig dag

  1. Det gör du helt rätt i. Jag försöker också ta mig ut i naturen när jag är ledig. Den läker och ger så mycket tillbaka. Ibland kommer man hem med hundratalet bilder. Ibland inga alls men vad gör väl det 😉
    Jag fascineras massor av alla dina fantastiska natur och djurbilder. Dom är verkligen fantastiska. Spännande med ny resa. Väntar med spänning på bilder.
    Önskar dig allt gott!

    1. Hej åhhhh tackar så mycket för det 🥰 första resa är den 12 Maj längtar till jag åker. 😇 jag är kanon dålig på att skriva i bloggen har liksom inga ord att komma på ibland lyckas jag… Du har fantastiska inlägg och skriver så bra 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *